keskiviikko 6. elokuuta 2014

CALIFORNIA DREAMING

Heippa! Tosiaan oon Emilia Christine blogin kirjoittaja ja olen lähdössä kesällä 2015 Californiaan kielimatkalle neljäksi viikoksi isäntäperheeseen. Lähtöpäiväni on tällä hetkellä 18.6 :-) Tosiaan meen myös EF:n kautta ja nyt toimin ambassadorina! Saan vasta keväällä tietää mun tarkat sijoituspaikan ja host perheen . Oon kuitenkin tosi innoissani tästä ja on mukava päästä näkemään maailmaa ja samalla oppia parempaa englantia. 
kielimatka
Kirjottelen nytten sit tämmöstä kielimatka blogia ja liittykää ihmeessä lukijaksi ! :-) Jos ootte kiinnostuneita EF:n kielimatkoista. Voitte tilata ilmaisen kielimatka esitteen mun sivujen kautta, kiitän jokaista tilaajaa :-). Lisäksi jos varaat matkan toivon että laitat mut suosittelijaksi (nimi: Emilia Granholm)

6 kommenttia:

 1. Oijoi! Olisi itsekkin tosi kiva lähteä kesäksi tonne :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikun rahaa säästämään ja tilaamaan matka! Elämä eletään kerran joten se eletään täysillä :-)

   Poista
 2. Valitsitko sä sen Fun- backin? Mitä siihen sisältyy Californiassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fun packia ei mun mielestä ole Caliin! :-) Lisä aktiviteetit valitaan kohteessa :-)

   Poista
 3. Moi. :) tiedäks sä mitä eroo on EFn kielimatkoilla ja kielikursseilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En oo kauheesti perehtynyt noihin kielikursseihin mutta nehän on kahdesta viikosta 52 viikkoon. Saat itse siis päättää ajankohdan. :-) Kielimatka on kuitenkin 2-4 viikkoon ja kielimatkoilla ei ole niin paljon opiskelua. EF:n sivuilta saat kuitenkin lisätietoa.

   Poista