tiistai 23. kesäkuuta 2015

VINKKEJÄ JA IDEOITA AMBASSADOREILLE!

Heippa vaan! Matka päivät vain vähenee, mutta lupaan blogi ei hiljene. Lähtöön on alle 20 päivää, aivan huikeeta. Oon nyt itse toiminut EF:n ambassadorina vuoden verran. Voisin alkuun selittää mitä tämä homma on ja miten toimii  ja loppuun kerään vinkkejä teille kaikille :)

Tosiaan EF:n ambassador on ihminen, joka on avoin ja reipas! Viidellä sanalla kuvattuna ambassador levittää sanaa, jakaa, ansaitsee ja matkustaa. Elikkä levittää sanaa omasta matkastaan ja kokemuksistaan. Jakaa esim. kuvia, tarinoita tai jopa EF:n flyereita kadulla. Ansaitsee pisteillä palkintoja, en tiedä vielä ensi kauden palkinnoista. Syksyllä varmaan ne ovat enemmän ajankohtaset. Mutta voin laittaa tänne heti tietoa kun tiedän. Ambassador matustaa hän voi kerätä pisteet uuteen matkaan tai päästä edustustehtävään ( joka olis muuten sairaan hienoa!!!) Ambassadoriksi voi liittyä MyEF:ssä www.EF.com/ambassador tai MyEF-porfiilin ambassador osiosta ja ilmottautua. Se on ilmaista, hauskaa ja helppoa!
Mitä vinkkejä antaisin kaikille ambassadoreille? Mun mielestä ambassador työ oli erittäin kivaa ja helppoa. Aion jatkaa sitä myös seuraavana kautena! Kausi alkaa siis tänään ja toivottavasti saadaan se hyvin startattua. Ambassadorit liittykää tähän ryhmään niin helpottuu homma! Pisteitä kerätessä älkää huijatko esimerkiksi EF tarkistaa kaikki esitetilaajat ja jos yrittää huijata voidaan ihminen poistaa koko touhusta. Tehkää mielenkiintoisia tehtäviä! Mun mielestä oli ainakin kiva pitää esitelmiä kouluissa ja sain aina yhdestä 45minuutin esitelmästä 450 pistettä. Näitä sai pitää kolme kuukaudessa eli kuukauden aikana saattoi saada jopa 1350 pistettä esitelmistä. Hyvä tapa on myös kirjoittaa blogia, josta voi saada max 400 pistettä / kuukaudessa. Postauksista laitetaan sitten linkit EF:n toimiston ambassador sähköpostiin ja keskusteluista pitää ottaa kuvankaappaus. Kaikki tarkat ohjeet löytyy manuaalista, joka löytyy fb-ryhmästä. Muistakaa myös olla kärsivällisiä sillä pisteet eivät tule heti ja sähköpostia tarkastellaan kerran viikossa. Tehdään tästä ambassador vuodesta hyvä :-) 

8 kommenttia:

 1. Miten olet saanut blogillesi paljon lukijoita? Tai siis oletko levittänyt osoitetta missä kaikkialla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tosiaan oma lifestyle blogi, jossa on yli 2000 lukijaa joten sieltä varmasti tullut! :-)

   Poista
 2. Millä tavoin olet saanut suosituksia. Ovatko kaikki olleet tuttuja vai oletko jutellut joidenkin kanssa esim. kikissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin lukijoita ja tuttuja! :-) Osa on tullut myös juttelemaan KIK:ssä! Meinaan tehdä kyllä postauksen varmaan siitä tänne :)

   Poista
  2. Okei :) mietin vaan et ois kiva lähteä uudelleen, mutta suosittelujen saaminen kun ei ihan niin helppoa ole.

   Poista
  3. Joo, lähde ehdottomasti! :-) Hei mä teen semmosta postausta varmaan lähi aikoina, lisäksi Reetta toimistolta pyysi jos voin jakaa vinkit myös FB ryhmään :)

   Poista
  4. Okei kiva :) Seurailenkin sitten jos laitat siitä postauksen.
   Kiva tää sun blogis ja kiitos vastauksista! :)

   Poista
  5. Eipä mitään! :) sitähän varten tämä on.

   Poista