maanantai 22. helmikuuta 2016

INTERNATIONAL AMBASSADOR MEETING PT. 2

01225
Ylärivi: Jesper (järjestäjä), Sveitsi saksankielinen alue, Tsekki, Ranska, Sveitsi ranskankielinen alue, Turkki, Itali, Norja
Alarivi: Saksa, Portugali, Espanja, Ruotsi ja Suomi
0197 0186 0145 0184 0323 ht 012365
#efambassador 

Lauantaina aloitettiin päivä aamupalalla ja mentiin sen jälkeen toimistolle. Toimistolla oli erilaisia workshoppeja, jotka oli ihan mun lemppareita. Saatiin kuulla työntekijöiltä oikeasti todella tarkasti mitä heidän työnkuvaan kuuluu ja miten he ovat päätyneet EF:lle töihin. Ei sitä tiedä vaikka joskus mekin oltais kesätöissä Sveitsissä, siihen meitä ainakin motivoitiin. Lisäksi kuultiin kaikki EF:n instagramista, mitä siellä kuvien takana siis on se on salaisuus ;-).  Jokainen maa piti oman esitelmän, jossa tarkoituksena oli kertoa oman maan ohjelmasta, palkinnoista, tehtävistä jne. Muut maat tykkäsivät Suomen palkinnoista todella paljon. Muissa maissa ohjelma tietenkin isompaa kun väkiluvutkin ovat suurempia. Saatiin lounas toimistolle ja juteltiin yhdessä. Juteltiin ihan vapaa-ajasta mutta melkein aina puheenaiheena oli ambassador ohjelma ja matkustelu, haha! Juttua siis riitti. Iltapäivän jälkeen saatiin pieni kilpailu, jossa tarkoitus oli ottaa selfieitä turistikohteissa, tehdä flashmobeja ja saada kerättyä uusia asiakkaita. Itseasiassa tämä kisa oli todella hauska ja voittajat sai palkinnoksi EF:n askelmittarit ja loput saivat EF:n takeway kahvimukit. Lisäksi saatiin kaikki Fjällrävenin reput. Illalla suunnattiin illalliselle todella nättiin ravintolaan jossa saatiin alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Taidettiin istua ravintolassa yli kolme tuntia ihan vain keskutellen ja sen jälkeen suoraa päätä hotellille nukkumaan. Viimeisenä päivänä taas aamupalalle ja sen kautta mentiin veneajelulle. Sen jälkeen porukka rupesi pikkuhiljaa tippumaan pois kun jokainen lähti lentokentälle tai juna-asemalle.

Kokonaisuudessa viikonloppu oli huikea ja meillä oli ihan älytön porukka. Jutellaan vieläkin päivittäin ja sain viikonlopulta aivan kauheasti motivaatiota. Koska mulla onkin pisteet jo tämän kesän matkaan kerättynä nosti matka motivaatiota kohti ensi vuotta! En voi muutakun kiittää Suomen EF:n toimistoa, että halusitte lähettää juuri minut. Tämä oli suuri kunnia. Toivottavasti saadaan ensi kaudeksi jotain uutta mistä ollaan jo puhuttu Suomen toimiston kanssa :-) Jos jotain ambassadoreita kiinnostaa viikonlopun sisältö tarkemmin muhun voi aina ottaa yhteyttä!

KIITOS EF!

2 kommenttia: