tiistai 27. tammikuuta 2015

YKSIN VAI KAVERIN KANSSA?

Kun varasin kielimatkaani mietin todellakin että uskallanko matkustaa yksin. Kuukausi ulkomailla, itseasiassa toisella puolella maapalloa aivan tuntemattomien ihmisten kanssa kuullostaa aika hurjalta. Mutta toisaalta upealta kun ajattelee että saa aivan uusia ystäviä ympäri Suomea ja jopa ympäri koko maailmaa. Mä päädyin lähtemään yksin ja oonkin MyEF:n kautta tutustunut muutamaan tyttöön jotka on tulossa samalle kurssille mun kanssa. Eli kesäkuussa kun menen lentokentälle tiedän jo muutaman henkilön, pieni helpoitus! En kuitenkaan väitä että parhaiden kavereiden kanssa Jenkkeihin lähtö ei houkuttelisi.
                                  large (3)

Oon miettinyt paljon etuja mitä yksin lähtemisessä saa. Ensinäkin saat valita kurssikohteen ja majoituksen ihan niin kuin itse haluat eikä tarvitse tehdä kompromissejä kaverin takia. Sun on helpompi ystävystyä ja oot supersosiaalinen yksin kun et ns. suljeudu sun kaverin kanssa. Saatat lisäksi käyttää enemmän kieltä kun Suomea et välttämättä puhu kokoajan, varsinkin isäntäperhemajotuksessa!

Jos siis oot miettinyt kielimatkalle lähtöä, mutta epäröit lähtemistä koska sulla ei ole kaveria matkalla. Unohda se ja uskalla lähteä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti