keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

LINKKAA KIELIMATKABLOGIN TOP 3

TIINA
Ehdottomasti ensimmäiselle sijalle tuli Tiinan blogi. The World Awaits. Tiinan blogissa on ihana ulkoasu joka selkeyttää paljon lukukokemusta ja saa fiiliksen kattoon ;-). Blogista löytyy paljon hyviä kuvia ja tietoa joka on auttanut myös omaa matkaani. Toivottavasti ihana Tiina jatkaisi ahkeraa postailua ♥
ERIKA
Toiseksi blogiksi ponnahti Erikan Universumin ympäri. Erika on ollut niin Maltalla, Californiassa ja on lähtemässä vielä kaiken lisäksi Floridaan. Tämä kertoo paljon ahkerasta ambassador taustasta. Erika on myös päässyt vierailemaan Lontooseen EF:n kansaiväliseen tapaamiseen. Blogissa on paljon erilaisia tekstejä ja postauksia matkoista joka tekee blogista aivan uniikin!  
JEMINA
Top kolmoseen mahtui vielä Jeminan Dreams come True with EF blogi! Jemina on ollut kielimatkalla Australiassa ja Maltalla. Lisäksi hän on lähdössä kesällä 2015 matkalle. Blogi on ollut melko kauan pystyssä ja siellä riittääkin infoa moneen lähtöön. Erityisesti pidän siitä kun Jemina on ollut hieman erilaisemmassa kohteessa josta riittää varmasti kerrottavaa :-) 

2 kommenttia: