maanantai 10. elokuuta 2015

KALIFORNIAN LISÄAKTIVITEETIT / DISNEYLAND

Disney "the happiest place on Earth" oli meidän kielimatkan ensimmäinen lisäaktiviteetti ja suunnattiin sinne perjantai aamulla. Disneyn aktiviteetilla MyEF:stä ostettuna hintaa oli 160€ ja paikan päällä taisi olla aikalailla samanverran. Tähän aktiviteettiin kuului bussikuljetus ja sisäänpääsy niin Disneylandiin kun California adventures Parkkiin, joka on aivan siinä vieressä. Meille oli varattu koko päiväksi 12 tuntia ja saatiin liikkua siellä yksin porukoissa. 
0072 0043
Disney1
Me lähdettiin normiporukalla eli minä, Mia ja Ance. Meidän tyttöporukka ♥ Ostettiin glitteriset minnihiiren korvat, joilla oli muuten älyttömän kova hinta $22,95... Lähettiin ekana kohti Disneyn teemapuistoa ja otettiin kuvia linnan luona, kaduilla ja kaikesta hienosta. Koko puisto oli todella hienosti laitettu, mutta puiston linna oli todella pieni, tai sitten olin odottanut vain jotain todella suurta. Mutta jokatapauksessa se oli todella hieno ja maaginen. 
0051
0093
Disneyn puolella mentiin muutamaan laitteeseen jotka näytti hyvältä, mutta jonoissa sai seistä todella kauan. Taidettiin seistä jokaisessa jonossa ainakin 90 minuuttia. Käytiin Space Mountain ja Matternhorn Bobsleds laitteissa. Sen jälkeen mentiinkin syömään ja valittiin ruokapaikka ihan väärin, mutta koska meillä oli niin nälkä oli pakko tyytyä siihen.. Ruokailun jälkeen juteltiin tosi kauan vaan sisällä koska ulkona oli yli 33 astetta lämmintä, joten tarvittiin pieni tauko. Sen jälkeen suunnattiinkin toiseen parkkiin. Nimittäin California Adventure Parkkiin. 
0123 0208
Harmittaa, ettei tultu aikaisemmin jo tänne toiselle puolelle, koska se oli vielä upeampi ja laitteet oli niin paljon parempia. Siellä käytiin Hollywood Towerissa ja Grizzly River Runissa. Tarkoitus oli mennä myös California Screamiin, mutta se oli jo suljettu ja Cars Landiin ei enää ehditty :(. Kannattaa etukäteen tsekkailla näitä laitteita, että paikanpäällä saa vaan katsoa kartasta minne haluaa.
0157
0190
Disneyssa huippua oli myös kokoajan järjestettävät showt. Jäätin katsomaan yhtä laulu showta ja myöhemmin myös paraatia. Tää paraati oli aivan ihana. Erilaisia disneyhahmoja meni ohi, energisten biisien soidessa taustalla. Kaikki hymyilivät ja vilkuttivat ja ennenkaikkea pitivät hauskaa. Kannattaa ehdottomasti katsoa ainakin yksi show ja paraati. 
0399
0112
Mun mielestä koko päivän huipennus oli kuitenkin ilta. Rupes olemaan jo vähän viileempi ja meille tuli kauhee pettymys kun ei päästykään California Screamiin... Sitten mentiinkin ostamaan isoimmat jäätelöt meidän ärsyyntymiseen, josta tulikin meidän reissun paras inside läppä ja naurettiin vedet silmässä jutulle ja nytkin sen ajatteliminen saa hymyn huulille. Oltiin odottamassa loppu vesishowta ja yhtäkkiä se vaan alkaa! Juostiin pää kolmantena jalkana vaan eteenpäin ja päästiin aivan mahtaville paikoille ravintolaan katsomaan niitä suoraan edestä, kun muut varmasti yli 5000 ihmistä katsoo sivusta joltain penkeiltä. Valoshow kesti yli 30 minuuttia ja se oli jotain niin hienoa. Valoja, vettä ja ihania biisejä joita laulettiin yhteen ääneen. Lopussa vielä yksi mies otti meistä kuvan joka on yksi reissun hienoimmista kuvista! Upea Disney päivä, jota en ikinä tule unohtamaan.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti