maanantai 31. elokuuta 2015

KALIFORNIAN LISÄAKTIVITEETIT / SAN FRANCISCO WEEKEND

Toisena aktiviteettina meillä oli San Francisco weekend, joka ei kyllä edes ollut viikonloppu.. Vaan sunnuntaista tiistaihin kestävä reissu. Hintaa tällä aktiviteetilla oli 490€. Hintaan sisältyi bussikuljetukset, 2 hotelliyötä, 2 aamupalaa, yksi lounas ja kaksi päivällistä. Tai siis lounas oli vaan ruokaraha $10. Toinen päivällinen oli paluumatkalla buffetissa, josta löyty kaikkea salaatin ja perunamuusin välillä. Ja toinen päivällinen oli illallinen Hard Rock Cafessa.  No joo, mutta itse San Franciscoon. Yleiskuvasta tuli hieman likainen kaupunki, jossa on paljon kerjäläisiä. Meitä suosi hienot ja aurinkoiset säät ja mittarissakin taisi olla yli 25 astetta :)
0417
aa 0466 0487
0495 Ensimmäisenä iltana suunnattiin näköalatasanteelle, josta nähtiin koko kaupunki ja se näky oli upea! Sen jälkeen päästiin heittämään kamat hotellille ja vähän laittautumaan.iltaa varten. Ennen illallista saatiin olla vielä hetki aika Pier 39, joka oli aivan meidän hotellin vieressä. Sen jälkeen päästiin Hard Rock Cafeeseen illalliselle ja muutamasta vaihtoehdosta melkein kaikki päätyivät hampurilaiseen. Illallisen jälkeen meille oli varattu koko pieni Hard Rock Cafe ja siellä oli EF disco, jossa oli EF oppilaita ympäri Kaliforniaan. Meitä ei ollut kauheasti, joten mun mielestä disco jäi hieman tylsäksi. Kuitenkin siellä näki uusia naamoja ja tuttuja suomi kasvoja :-)
0513
0578 0500
Toinen päivä alkoi herätyksellä ja tiedossa oli pitkä aamupäivä erilaisten turistinähtävyyksien kanssa. Ensin käytiin Lombard Streetillä. Eli se todella mutkikas katu. Käveltiin aivan ylös, ihailtiin maisemia ja tultiin alas. Sen jälkeen taidettiin käydä San Franciscon "hippialueella" ja sitten Golden Gata Parkissa. Loppu huipennukseksi päästiin vihdoin Golden Gate Bridgelle jossa oli aivan selkeä näkymä ja turkoosi taivas. Jokaisessa turistikohteessa oltiin noin tunnin verran. Kolmen jälkeen päästiin aivan keskustaan ja saatiin lähteä tekemään mitä haluttiin. Kaikkien täytyi olla takaisin 11 hotellilla. Me tietenkin mentiin shoppailemaan ja syömään :).
0409 0618
Viimeisenä päivänä oli vain pieni hetki aikaa ja päästiin veneajelulle, jonka aikana nähtiin Alcatraz - maailman tunnetuimpia vankiloita, päästiin ajelemaan Golden Gate Bridgen ali ja nähtiin muita upeita maisemia. Sen jälkeen meillä koittikin pitkä kotimatka. Tämä aktiviteetti oli todella mukava, yövyttiin hotellissa mikä oli lähellä kaikkea. Oltiin neljän hengen huoneissa ja aamupala oli melko kattava. Me saatiin myös paljon vapaa-aikaa tuolla joten se oli todella kiva :). Jos otat tämän aktivteetin muista pakata hyvät kävelykengät mukaan ja varmuudenvuoksi myös lämpimämmät vaatteet, koska tuuli on melko kova aina. 

2 kommenttia:

  1. kiva postaus! itsekin haluaisin joskus kielimatkalle, mutta taitaa jäädä haaveeksi :/ tuleeko muuten sun oikeaan blogiin ostostenesittely postausta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Niin mullakin se oli haave mutta toteutin sen. Älä päästä haaveista liian aikaisin irti :) Ostostenesittelyn löydät mun oikeasta blogista emmppu.blogspot.fi

      Poista