maanantai 24. lokakuuta 2016

FLORIDA LISÄAKTIVITEETIT: Blizzard Beach

Nyt päästään ehkä odotetuimpaan aktiviteettiin, nimittäin Blizzard Beach vesipuisto. Sinne menisin koska vain uudestaan. Hintaa oli "vain" 75€ ja siihen sisältyi kuljetukset, ruoat ja sisäänpääsy. Puisto on suunniteltu talviseksi ja siellä meni mm. hiihtohissit ylös vuoren huipulle. Meille sattu todella lämmin päivä ja paikan päällä oli +36 astetta. Aurinkorasvaa oli tärkeä lisätä kokoajan ja nesteytys täytyy olla kunnossa. 
15
0345
0467
Paikalla oli lokeroita jonne me jätettiin kaikki kamat ja välillä käytiin aina siellä. Mulla oli GoPro mukana josta oon niin onnellinen koska sain mahtavia videoita ja muistoja. Puhelinta kun ei oikeen uskalla pitää mukana vaikka olisikin joku pussukka.
17 0337
0384
Tuolla oli tosi paljon erilaisia liukumäkiä ja altaita. Kaikki ne oli ian huikeita, mutta jonotusajat on välillä todella pitkiä. Meidän lemppariksi tuli Lazy River, jossa mentiin renkailla pikku hiljaa eteenpäin. Se kiersi koko puistoa ja siellä me vaan makoiltiin ja nautittiin ihanasta auringosta! Isot peukut tälle paikalle ja menisin uudestaan ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti