sunnuntai 23. lokakuuta 2016

FLORIDA LISÄAKTIVITEETTI: Universal Studios

Yksi parhaista aktiviteeteista, ihan sama mikä on sijainti sen voin taata, että Universal Studios on huikea! Aktiviteetilla oli hintaa 145€ ja sinne matkustettiin aamulla ja oltiin noin 10 tuntia puistossa ja yömyöhään lähdettiin takaisin resorttiin. Hintaan sisältyi pääsylippu niin Universal Studios puistoon kuin Adventure Island puistoon. Lisäksi saimme mukaan pakatun lounaan ja päivällisliput ja me käytettiin ne Hard Rock Cafessa. Jos haluaa jotain ekstraa kannattaa miettiä jononohituspassia hinta yleensä noin 90€. Orlandossa oli aina super kuuma ja Universalin alueelta sai ostettua mukin jota sai täyttää niin monta kertaa kuin halusi. Juomavaihtoehtoja oli kuulemma paljon niin limsoista, jäävesiin kuin Vitamin Wateriin. Hintaa taisi olla noin 12€.
25 FL8
Laitteita on tuolla todella paljon ja sen takia suosittelen tuota jononohituslippua jos haluaa käydä monessa laitteessa. Tuohon vesilaitteeseen jonotettiin Karon kanssa noin 2,5 tuntia... Ja siinä vaiheessa olisin halunnut olla se jononohittaja! 
FL7 7
FL6
Kaikki laitteet joista oon kuvia ottanut on ollut mun suosikkeja. Poikkeuksena kuitenkin tuo Kongin laite, joka ei valitettavasti ollut auki. Muutama muukin "must" laite oli suljettu ja se oli vähän harmillista. Kannattaa etukäteen tutusta laitteisiin niin tietää paremmin missä kaikkialla kannattaa käydä. Kartta käteen ja puhelimeen Universal sovellus jolla näkee kaikkien laitteiden jonotusajan. Alueella on ilmainen WiFi, joka toimii vaihtelevasti mutta ihan kiitettävästi! Kannattaa varata aikaa varsinkin Harry Potter laitteisiin, ne on huikeita. Jos haluat mennä jonoissa vähän nopeammin menkää "Single Rider" jonoon, jolloin ohitatte jonon ja pääsette hajapaikoille. Se on kuitenkin super nopeaa, nimittäin päästiin 5 minuutissa Harry Potter laitteeseen kun normaali jonotusaika näytti olevan 135 minuuttia! 
FL5 19
Huikea päivä kuitenkin Universalissa ja oli hintansa arvoinen. Kannattaa ottaa kamera mukaan ja säästää aikaa myös kuvaamiseen koko alue on todella nätti. Harmittaa kun itse en kuvannut videopätkiä täältä. Illasta rupesi ukkostamaan niin kuin aina Orlandossa. Sadekuuron yllättäessä kannattaa mennä ravintolaan istumaan, koska ukkosen tullessa jokainen laite suljetaan. Paitsi tietenkin laitteet jotka ovat sisäänrakennettuja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti