maanantai 2. tammikuuta 2017

EF GRADUTATION

2016 vuoden graduation oli todella erilainen kun 2015 vuoden, siksi ajattelin tehdä siitä jälleen postauksen. EF on varmasti tunnettu siitä kun gradutationssa eli valmistujaisissa saat jenkkityylisen hatun kohteesta riippumatta. Lisäksi kaikki saavat todistuksen jossa lukee lopullinen EF:n mittaama taso. Ennen valmistujaisia kaikki tekevät siis saman kokeen johon kuuluu kuuluymmärtäminen. luetunymmärtäminen ja rakennetehtäviä. Kaikki tehtävät on siis monivalintoja. Eihän koetta tarvitse tosissaan ottaa, mutta onhan se oma taso kiva saada tietää. 
143 144
Meillä palkittiin ne jotka sai parhaimmat tulokset ja lisäksi kaikki jotka olivat myös ennen matkustaneet EF:n matkoilla sai palkinnon. Saatiin ne EF:n pinkit matkakassit, mutta itse en kyseist kassia tarvinnut. Valmistujaisten jälkeen meille heiteltiin kaikkea EF tavaraa flipflopeista selfietikkuihin. Päätettiin mennä vielä Suomi tyttöjen kanssa mennä ottamaan muutamat kuvat ja musta niistä tuli super onnistuneita ja niistä tulee esiin Floridan kauniit rannat! 
145
Pääsin tänä vuonna C1 tasolle, joka on huomattavasti parempi kuin ensimmäisenä EF-vuotenani. Paras on siis C2 ja huonoin A1. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti