maanantai 26. joulukuuta 2016

RUOKAILUT FLORIDASSA

Niin tyhmältä kuin kuulostaakin, mutta onhan ihmiset aina kiinnostuneita siitä mitä kielimatka kohteessa syödään. Jenkkien ruokakulttuuri on nyt mitä on. En oo oikeen ikinä fiilistelly jenkkien ruokaa. Onhan välillä kiva syödä hampurilaisia ja ranskalaisia, mutta kyllähän siihen aika nopeasti kyllästyy.
0984 0985
Aamupala: Meidän resortissa se oli super runsas ja aamupalalla sai myös syötyä terveellisesti mikäli niin halusi. Löytyi puuroa, hedelmiä, leipää, jugurttia. Mutta epäterveellisemmältä osastolta löytyi pekonia, donitseja, muffinseja, vohveleita, vaalea leipää ja lista jatkuu ... Ulkomailla on erilaiset ruokailutottumukset ja pitää kuitenkin kunnioittaa niitä. Yritin itse syödä joka aamu puuroa ja välillä leipää. Joskus herkuteltiin aina vohveleilla! 
0932
Lounas on kaikista vaikein, ainakin yleensä. Suurimmassa osassa paikoista lounas on vaan pussi jossa on leipää, sipsiä ja juotavaa. Me saatin kuitenkin lämminruoka, vaikka todella usein ei ollut edes nälkä. Mä aina menin suoraan salaattipöydän luokse ja söin siinä. Se oli todella runsas ja raikas. Lämpimänäruokana oli joskus hampurilaisia, pastaa, patonkeja, kanaa, lihaa. Monipuolista kylläkin, mutta itse en koskaan oikeen niitä syönyt. 
b6f2a070-b393-4a7a-aec7-94d51e7edf7b päib DSC_0486
Päivällinen oli syö mitä haluat (tai jaksat, hahah) Kolme vaihtoehtoa ruokapaikoista ja yksi oli aina kauppa. Resorttiinkin sai aina jäädä jos halusi. Muutaman kerran käytiin ravintoloissa, mutta todettiin, että se tulee todella kalliiksi ja sen jälkeen käytiin aina ostamssa Walmartista valmisruokaa tai salaatteja, joka tuli huomattavasti halvemmaksi. Lisäksi mukaan tarttui aina jotain herkkuja joita tuli syötyä välipalaksi..

Ruokailu ulkomailla on aina todella erilaista ja kestää aina hetki tottua siihen uuteen "ruokavalioon". Kielimatkalla tulee varmasti tilanteita kun ei yhtään tykkää jostain ruoasta, mutta kannattaa aina maistaa tai sitten ostaa omia eväitä. Päivät ovat välillä kiireisiä ja syöminen on tärkeää, jotta jaksaa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti