maanantai 19. lokakuuta 2015

MIKSI JENKIT?

0321
de 0332 0299
Miksi mä halusin just Jenkkeihin? Kyllä munkin vanhemmat sanoivat, että eikö nyt ensiksi kannattais mennä jonnekkin Eurooppaan esimerkiksi Maltalle, mutta ei mä todellakin halusin Jenkkeihin. Joku asia siinä kiehtoi, mutta mikä? Ensinäkin Kalifornia on varmasti useampien meidän "listoilla" missä käydä elämän aikana. Oon aina unelmoinu siitä että voisin mennä vaihtariksi, mutta nyt olen erittäin onnellinen, että en mennyt. Mun mielestä tämmöinen kuukauden kielimatka oli just kuin mulle tehty. Jenkkien kulttuurin halusin nähdä, joten tiesin heti että isäntäperheeseen mennään. Oon onnellinen, että valitsin sen. Kalifornia kohteena oli tosi kiva. Paljon nähtävää ja koettavaa, eikä todellakaan edes ehditty näkemään kaikkia asioita mitä oltaisiin haluttu. Siellä on Disneyland, Six Flags, Universal Studios, upeita rantoja, shoppailumahdollisuudet huipussaan ja ihania ihmisiä. Tuun olemaan aika varma, että perheen kanssa ei ikinä tulla käymään rapakon toisella puolella, koska meitä on niin monta ja lentoliputkin melko kalliita. Tiesin kuitenkin, että jos lähtisin kielimatkalle olisi mulla mahdollisuus nähdä se mistä oon aina unelmoinut ♥

Jenkit on oikeestaan todella erilainen kohde mitä muut. Kun meet jenkkeihin isäntäperheeseen sun tulee täyttää isäntäperhelomake, nää menee kaikille isäntäperheille näytille ja ne saa valita oman/omat oppilaat sieltä. Joten sun perhe valitsee sut! EF järjestää USA:n kielimatkoja Kaliforniaan, Floridaan, New Yorkiin ja sit Bostoniin junnukohteena. Jos sulla on enemmän kysyttävää USA:sta kohteena, niin voit laittaa mulle aina viestiä (KIK emiliaemppu ja instagram emiliaachristine) Jenkeissä moni asia on eritavalla niin valuutasta pistorasioihin! Niistä on hyvä tietää etukäteen ;-)

// Kuvat on tosiaan mun jenkki"läksiäis" juhlista! 

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kiva postaus muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Voitko joskus tehdä Q&A:n? Entä onko sulla Askia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei enää ole kielimatkojen ask.fm sopimattomien kommenttien vuoksi ! :) Voisin kuitenkin toteuttaa tuollaisen Q&A täällä blogin puolella. Jos on muita ideoita, saa aina sanoa ;-)

   Poista