keskiviikko 28. lokakuuta 2015

AMBASSADORIEN UKK

Tänä vuonna ambassadoreita on tullut ihan superisti lisää! Tämä on tietenkin hyvä juttu kun nähdään, että EF:n toiminta kiinnostaa ja ihmiset ovat valmiita auttamaan ihmisiä. Suomen toimistolla on kuitenkin yksi ihminen joka hoitaa ambassadorien asioita. Kun monta sataa nuorta yrittää kysyä samoja kysymyksiä niin ajattelin tehdä tälläisen koonnin kaikista useimmiten kysytyistä kysymyksistä. Autan myös mielelläni, jos joku asia jää epäselväksi. Ambassadorit voivat myös auttaa toisiaan, näin helpotamme kiireisen toimiston elämää! Hauskaa koska EF:n oli kans tarkoitus tehdä tällästä postausta ja tää postaus on pian jo kuukauden ollu mulla täällä odottelemassa :D

Miten voin tulla ambassadoriksi?
- Heti kielimatkasi varattua ja MyEF tunnuksesi saatua. Kun kirjaudut palveluun ja näet ambassador välilehden voit sitä kautta ilmottautua mukaan. Heti sen jälkeen kannattaakin liittyä EF Ambassadors Finland facebook ryhmään, josta voi löytää esimerkiksi ekstratehtäviä!

Miten voin kerätä pisteitä? 
-  Pisteitä voi kerätä monella eri tavalla ja uskonkin, että jokaiselle löytyy se oma keino. Ambassadorien manuaalista(= vihko/tiedosto jossa on kaikki piste ja palkintotiedot) löytyy kuitenkin kaikista helpoiten kaikki tehtävät. Lisäski siellä lukee miten ne kuuluu suorittaa ja paljonko pisteitä niistä voi saada. Manuaalin löydät facebook ryhmästä ja tästä! (en ole varma linkin toimivuudesta)

Miten ilmoitan kuukauden työt?
- Kuukauden työt ilmoitetaan kerran kuussa, kaikki samalla sähköpostilla. Esimerkiksi:
      • Kommentit internettiin tehtävä. Otat screenshotin eli kuvakaappauksen omasta kommentistasi ja lisäät ne liitteenä sähköpostiin.
      • Blogipostauksista riittää vain linkki
      • Esitelmistä täytyy palauttaa todistus ja käytetty powerpoint. Nekin löytyvät facebook ryhmästä.
Kaikki nämä ilmoitetaan kielikoulut@ef.com sähköpostiin! Muista laittaa loppuun myös koko nimesi esimerkiksi Liisoja saattaa löytyy jopa kymmeniä. Näin saadaan pisteet jokaisella

Milloin saan pisteeni töistä joita olen suorittanut?
- Joistakin tehtävistä sinulle tulee pisteet ilman, että edes ilmoitat EF:n toimistolle. Esimerkiksi esitteen tilaus ja matkan varaus. Pisteet tulevat näkyviin muutaman päivä viiveellä.  Muuten pisteet lisätään silloin kun olet tehnyt tehtävät ja ilmoittanut siitä sähköpostilla. Katso seuraava kysymys, jos ihmetyttää se, että pisteet tulevat hitaasti.

Miksi viestiini ei vastata? 
- Tosiaan toimistolla Reetta hoitaa ambassdor sähköposteja kerran viikossa torstaisin. Joten välttämättä sinun sähköpostia ei heti ehditä katsomaan. Tärkeimpänä sääntönä siis, ole kärsivällinen! Joskus kuukauden töiden pisteiden tulemisessa voi mennä muutama viikko. Jos kuitenkin joskus joku asia ihmetyttää voi laittaa jollekkin ambassadorille viestiä, esimerkiksi minulle ja voin mahdollisesti auttaa. Jos tarvitsee toimiston apua voi sinne myös soittaa.

Milloin voin lunastaa palkintoni?
- Palkintoja on siis paljon erilaisia ja ne tulee viimeistään lunastaa 30.5.2016 ja viimeiset työt täytyy ilmoittaa 25.5.2016. Palkinnoin voi lunastaa joko MyEF:n kautta tai laittamalla EF:n henkilökunnalle viestiä/soittaa.

TÄRKEÄT YHTEYSTIEDOT:
kielikoulut@ef.com / AMBASSADORIEN SÄHKÖPOSTI 
09 6869 23 11 / TOIMISTON NUMERO
EF AMBASSADORS FINLAND / AMBASSADORIEN VIRALLINEN FB RYHMÄ

KIK: EMILIAEMPPU, INSTAGRAM EMILIAACHRISTINE / MINÄ, EMILIA 

3 kommenttia:

 1. Tää oli hyvödyllinen postaus. :) Mietin vaan, kun oon ilmottautunu Ambassadoriksi, mutta meen kielimatkalle vast ens kesänä niin voinko jatkaa tätä hommaa matkan jälkeenkin vielä toisen "kauden" vai miten tää juttu oikein menee? :) Koska koen, että ennen matkaa mun on hankalampi auttaa ihmisiä/saada pisteitä, koska en oo itte kokenu tota matkaa vielä. Toivottavasti tajusit mun huonon selityksen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiitos Aino :) Voit jatkaa vielä matkan jälkeenkin ja tänä vuonna ei sun tartte kerätä pisteitä ellet halua! Tsemppiä ambassador puuhiin!

   Poista
  2. Okei kiitti, kun selvensit! :) Ja kiitos.

   Poista