torstai 17. joulukuuta 2015

MITÄ TEKISIN TOISELLA TAVALLA?

Heippa! Ajattelin tehdä vähän erilaisempaa postausta. Kyllä, matkani oli todella upea ja en loppu peleissä muuttaisi yhtään mitään! Mutta joitakin asioita tekisin toisella tavalla ;-) Tässä samalla vinkkejä Kaliforniaan lähteville, mitä kannattaisi tehdä omalla matkallaan, jos vain mahdollista. 
0904
Universalsissa, Disneyssa ja Six Flagsissa jonojen välttämiseksi on monta eri keinoa. Esimerkiksi Universalsiin voi ostaa Front of line lisäpaketin lippuun paikanpäällä jolla pääsee kaikkien jonojen ohi. Näille on oma sisäänkäynti laitteisiin ja jonotusaika on todella vähäinen. Tämän kyllä itse olisin ottanut kun olisin tajunnut! Se pitää siis itse hommata paikanpäällä. Disneylandissa voi käyttää Fast pass lippuja ilmaiseksi (taisi olla 3kpl /per henkilö) Ne hommataan semmoisesta koneesta joka printtaa ajan milloin saat mennä jonon ohi tietyssä laitteessa! Six Flagsissa taas oli käytössä tälläiset single rider ominaisuudet, eli niille jotka meni yksin oli oma jono ja aina hajapaikat täytettiin heillä! Jos siis ei ole väliä istutko kaverin vieressä, voi tämä myös olla fiksu tapa! 
0328
Myös ennen esimerkiksi Disneylandiin menoa kannattaa kysyä esimerkiksi liideriltä tai hostperheeltä, mitä laitteita suosittelee ja katsella nettien kartoista missä ne sijaitsee. Katseltiin kyllä niitä jo etukäteen, mutta ehkä hieman huolimattomasti koska moni hyvä laite jäi vielä näkemättä. Mutta ehkä se on hyvä syy palata? 
0036
Kokeile kaikkea, mutta älä kuitenkaan ole liian rohkea! Kokeile uusia ruokia ja ehdota rohkesti hostfamilylle mitä haluaisit tehdä. Mua harmittaa kun pari must see paikkaa jäikin näkemättä, mutta eiköhän vielä takaisin päästä. Liian rohkea kaiken kokeilemisessa ei kuitenkaan saa olla, ettei tapahdu mitään ikävää.
k Ottaisin enemmän kuvia! Tuntu, että kokoajan olin ottamassa kuvia ja vaihtelemassa objektiivia tai pyytänyt, että joku ottaisi kuvan musta. Mutta nyt kun näitä kuvia katselee niin ihan perus jutuista on "unohtunut" ottaa kuvia. Ottakaa siis paljon kuvia, koska kuvat ihan mistä vaan lämmittää kyllä mieltä vielä pitkään :)

2 kommenttia:

 1. Rakastan lukee tätä sun blogia ja tästä huomaa, että tosiaankin nautit tästä. :)
  Mulla olis postausidea, että tekisit eri maiden aksenteista jonkun jutun, koska oon menossa Maltalle, enkä oo ihan varma millasella aksentilla ne puhuu englantia. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino, ihana kuulla! :) En oo ihan varma kaikkien maiden englannin aksentista, joten en tiiä olisinko oikea ihminen tekemään tuota postausta, hyvä idea kuitenkin! :)

   Poista