lauantai 26. joulukuuta 2015

KIELIMATKA HAASTE!

1Miten vuosi 2015  meni sinun osaltasi?
Vuosi 2015 meni oikeestaan tosi kivasti! Koin, näin, opin ja tutustuin uusiin asioihin. Vuosi sitten en olisi voinut ajatella millaista elämäni on tällä hetkellä. Vuosi on ollut erittäin kiireinen, mutta se on rytmittänyt elämääni! 

2. Mikä oli tämän vuoden paras asia?
Ehdottomasti kielimatka Kaliforniaan. Lähdin matkalle ilman isompia odotuksia, ja se kannatti. Sain upeita ystäviä, kokemuksia ja toisen perheen. IHANAA! Painotan sitä että matkalle kannattaa lähteä ilman ennakko-odotuksia. 

3. Entä kuluneen vuoden ikävin asia?
Tämä on oikeastaan todella vaikea kysymys. Yritän aina unohtaa kaikki ikävät jutut ja pitää vain hyviä juttuja mielessä! 
KIELIMATKA2
4. Teitkö vuodelle 2015 uudenvuodenlupauksia ja jos teit niin pitivätkö ne?
En tehnyt, koska en ikinä osaa pitää niitä! :D

5. Mitä odotat tulevalta vuodelta?
Odotan uutta matkaa tietenkin, että se saadaan vahvistettua ja kaikki olisi selvää. Lisää uusia kavereita ja kokemuksia. Tammikuussa alkaa myös uusi valmennusvuosi josta mulla on vain hyviä fiiliksiä, joten peukut ylös sille! Lisäksi odotan peloissani syksyllä tulevia YO-kirjoituksia, KÄÄK! 

6. Aiotko tehdä uudenvuodenlupauksia vuodelle 2016?
En usko että tekisin. Mulla on kaikki niin hyvin just nyt, että en koe että mitään pitäisi muuttaa tai elämää pitäisi niin sanotusti "parantaa" :-)

kielimatka
7. Mitä haluat sanoa itsellesi vuoden päähän?
Hmm! Pidä tavoitteet korkealla ja jaksa lukea edessä häämöttäviin (toivon mukaan viimeisiin) YO-kirjoituksiin ja napata hyvät arvosanat niistä. Lisäksi pääsykokeisiin lukemiseen itselle ja muille tsemppiä! 

8. Kenet haluaisit tavata ensi vuonna?
Kaikki ihania ihmisiä! Mutta erityisesti kaikki Kaliforniassa olleet♥ 

9. Miten kielimatkat liittyvät ensi vuoteesi
Uusi matka, jonka todellinen kohde tulee ensi vuonna selville! Lisäksi mua voi nähdä Ambassador hommissa, jee :) 

10. Haasta kolme tyyppiä ja linkkaa ne tähän
Haastan kaikki Maltalle lähtevät ihanat tytöt joiden kanssa on aina ilo jutella! 
TinjaReettaIida, Jatte ja Isa

2 kommenttia:

  1. Näitä on kiva lukea, oot niin ihanan positiivinen ♡ Ei liity aiheeseen, mutta mitä aineita kirjoitat? :) Kivaa uutta vuotta sulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos ihanuus! :) No tarkotus olis kirjoittaa Ruotsi(A), englanti(A), matematiikka(lyhyt), terveystieto, psykologia ja tietenkin äidinkieli. Mutta sitä ei ikinä tiedä jos mieli vielä muuttuu! Pian kyllä pitäis olla jo suunnitelmat valmiina :'D

      Poista