perjantai 15. huhtikuuta 2016

CALIFORNIAN TO DO LIST

Ajattelin tehdä tällä kertaa postauksen, jossa kerron erityisesti vinkkejä teille, jotka ootte lähdössä Kaliforniaan. Ensinäkin ootte valinnu ihan mahtavan kohteen ja ette tuu pettymään! ♥ Tässä postauksessa tulee kuitenkin aika vahvasti esille taas mun mielipiteitä ja mitkä mun mielestä oli huippujuttuja reissussa!
0956 0960
Santa Monica! Rakkaus ja rakkaus. Käytiin täällä yksi viikonloppu perheen kanssa ja sitten kanssa meillä oli sinne matka ihan koko ryhmänä. Porukkaa rannalla on paljon ja liikenne Santa Monican läheisyydessä on aika ruuhkaisaa. Santa Monica koostuu siis rannasta ja lisäksi Santa Monica Pier:stä. Siellä Pierillä on muutama huvipuistolaite ja pikku pelikojuja. Lisäksi rannan läheisyydessä on paljon katutaiteilijoita. Santa Monica voittaa Venicen ihan 100-0! Mutta Venice Beach on myös oma kokemus :-) 
0167
Ben and Jerry's! Suomessa on nykyään aika runsas valikoima jo näitä jäätelöitä, mutta ootappa kun pääset Jenkkien hyllylle! Hinnat on super alhaiset ja makuja on monia kymmeniä. Mun lemppariks muodostui Americone Dream niistä muutamasta mitä maistettiin matkan aikana :)
12 Huvipuistojen kuvat! Monissa laitteissa otetaan aina kuva jollain hetkellä, kannattaa aina sen laitteen jälkeen mennä katsomaan se kuva, me naurettiin monet naurut kun käytiin katsomassa niitä.. Kuvia voi myös ostaa ja harmittaa kovasti kun en ostanu meidän legendaarista kuvaa Universal Studioksen Jurassic World "tukkijoesta" :---D Ylhäällä olevassa kuvassa Ance, Mia ja minä ollaan Hollywood Tower nimisessä laitteessa Disneylandissa. 
0441
IN-N-OUT: Tämä kyseinen hampurilaisravintola on erittäin suosittu Kaliforniassa ja Jenkeissä sitä on vaan muutamassa osavaltiossa. Kuitista kun katsoo niin hintaa on aterialla ollut $6,70! Mun mielestä varsinkin toi hampurilainen on huippu, ranskalaiset ei niinkään.025
Note to self, ei niinkään ehkä to do! Mentiin tyttöjen kanssa Disneylandissa ensimmäiseen ravintolaan mikä nähtiin tilattiin pitsa joka maksoi $40. Eihän me jaksettu tosta kuin puolet, haha! Menkää siis tarpeeksi ajoissa syömään, ettei tuu tälläisiä typeriä päähänpistoksia kuten meillä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti