tiistai 9. elokuuta 2016

AMBASSADOR VINKKI: Miten voin liittyä?

Heippa! Kerroin aiemmin, että aion luoda syksyksi uusia postaussarjoja ja tässä niistä yksi. Tämä on suunnattu eniten ambassadoreille, koska koen että kun aloittaa ambassador työn niin ei löydä helpolla konkreettista tietoa. Pikku hiljaa keskityn itse erilaisiin tehtäviin ja kerron vinkkejä joilla itse olen saanut kerättyä esimerkiksi juurikin sen ilmaisen kielimatkan :-)

Mikä on Ambassador? 
- Kun olet tilannut EF kielimatkasi/kurssisi voit liittyä ambassador toimintaan. Ambassadorin tehtävänä on kertoa EF:n kielimatkoista ja kursseista niin kavereille, tutuille ja koulussa. Tarkoitus on kerätä pisteitä erilaisten tehtävien avulla ja tietyllä pistemäärällä saavuttaa erilaisia palkintoja joita voi sitten toukokuussa lunastaa. Palkintoina on esimerkiksi: lahjakortti, gopro 4, ilmainen kielimatka ja paljon kaikkea muuta!

Miten voin liittyä?
- Tosiaan kun kirjaudut MyEF sivuillesi voit liittyä ambassadoriksi. Ylhäällä on palkki missä on ambassador välilehteä sitä klikkaamalla pääset ambassador sivuillesi ja voit liittyä ambassadoriksi.
Liittymisen jälkeen suosittelen liittymään tähän facebook ryhmään. Se on tarkoitettu ambassadoreille ja siellä ilmoitetaan ekstratehtävistä ja muista tärkeistä asioista.


Mitä muuta minun pitäisi tietää?
- Kyseisessä ambassador facebook ryhmässä on tiedosto-osia jonne on ladattu nettiversio Ambassador Handbookista, joka on käsikirja kaikista tärkeistä asioista. Siellä kerrotaan säännöt, tavat joilla kerätä pisteitä ja palkinnot sekä kaikki muu yleinen ohjeistus. Tämä käsikirja kannattaa lukea huolella läpi koska siellä on oikeastaan kaikki tarvittava tieto. Kun olet aloittanut ambassador työt voit pyytää myös toimistolta ambassador paketin joka sisältää materiaalia, joka helpottaa työtäsi. (esitteitä, julisteita, t-paida ja muuta EF:n tavaraa)Ambassador asioiden sähköposti on: ambassador.finland@ef.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti