tiistai 30. elokuuta 2016

FLORIDA LISÄAKTIVITEETTI: Disneyworld

0776 FL13
0800 0758 0889
Heippa! Vihdoin päästään taas Florida postausten pariin. Ajattelin taas hajauttaa hieman postauksia ja ajattelin ensin kertoa hieman maksullisista aktiviteeteistä. Tehtiin päivä retki Disneyworldiin ja hintaa sillä oli 130€. Saatiin sisäänpääsyliput, lounaspussi ja ruokakortti käteen (jolla sitten saatiin ilmaiseksi ruokaa illemmalla) ja päästiin tutustumaan Floridan Disneyworldiin. EF on järjestänyt nämä reissut tosi hyvin kun ei itse tarvi ostaa ruokia paikanpäällä. Lisäksi liiderit antoivat bussissa neuvoja must see laitteista.

Kuitenkin, to be honest mikään ei voita Universal Studiosta joten Disney oli munlaiselle hurjapäälle hieman tylsä. Ei pidä kuitenkaan unohtaa mitä kaikkea muuta Disneyt tarjoaa. Laitteet on rakennettu aivan upeasti ja paikanpäällä menee paraateja ja erilaisia showesityksiä järjestetään ajoittain. Hyvä fiilis on siis taattu. Parhaita hetkiä Disneyssa oli varmaan illan ilotulitukset ja lisäksi laite nimeltä Space Mountain. Mun mielestä Disneyn idea ei ole laitteiden hurjuus vaan se minkälaisia ne ovat ja miten koko paikka on suuniteltu. Mun mielestä DisneyWorld on kuitenkin näkemisen arvoinen ja yksi reissun kohokohtia!

Kurssikaverini ostivat paikanpäältä paljon tuliaisia esimerkiksi pehmoleluja, magneetteja, kortteja ja jotain pieniä leluja. Jos kuitenkin olette menossa outletteihin shoppailemaan löytyy sieltä myös Disney Store, jossa tavara on yli puolet halvempaa. Itse kuitenkin suosittelen ostamaan suloiset minni hiiri korvat, tajuttoman monella on niitä päässä ja musta se on vaan söpöä!


1 kommentti:

  1. Vaikuttaa kyllä tosi upeelta paikalta! Ehkä joskus mullakin on mahdollisuus päästä tonne. :)

    VastaaPoista