maanantai 21. marraskuuta 2016

KIELIMATKA RYTMI

Heippa, ajattelin tehdä tälläisen Florida rytmi postauksen. Useimmilla kielimatkoilla pätkee myös samanlainen rytmi, mutta rytmi voi muuttua aina päivistä riippuen.

Kielimatkan alussa herättiin aina tosi aikasin ja käytiin parina aamuna jopa salilla. Kuitenkin loppua kohden herättiin kokoajan myöhemmin ja myöhemmin. Minä ja mun huonekaveri Alexandra mentiin kuitenkin JOKA päivä syömään aamupala. Kaikki ei kuitenkaan menny että saisi nukkua pitempään. Aamupala oli 9:30 asti auki.
aamup.
0922
0927 Sitten aamupäivän ohjelma oli aina vaihteleva. Meidät jaettiin X ja Y ryhmiin ja aina vaihtelevasti aamulla joko Y:llä tai X:llä oli oppitunnit, ja aina se ryhmä jolla ei ollut oppitunteja sai yleensä vapaa-aikaa. Eli pystyi menemään rannalle, poolille tai olla vaan omassa huoneessaan. Välillä oli kyllä jotain pakollista yhteistä ohjelmaa tai mentiin esimerkiksi kauppaan. Jenkeissä tää koulu systeemi siis on vähä erilainen kun muualla on viisi kertaa viikossa koulua niin Yhdysvalloissa on vain neljä, mutta tunnit on taas pidempiä. 
0932
Sitten oli aina lounas, ah mun rakastama salaattipöytä! Lounaan jälkeen Y ja X ryhmä vaihtoi paikkoja.
päib FL27 Ja sitten oli aina ilta-aktiviteetti. Riippui tosi paljo päivästä oliko se pitkä vai lyhyt välillä meillä oli kyllä vapaa-aikaa. Usein oli niin että ilta-aktiviteetin aikana syötiin päivällinen. Mikäli oltiin resortissa niin meillä oli aina kolme eri vaihtoehtoa. Yksi oli aina pikaruokaravintola, yksi oli kunnon ravintola ja kolmas oli kauppa.

Iltasin yleensä juteltiin aina huoneissa tai oltiin Loungessa (koska siellä oli hyvä wifi hehe). Tää oli siis se perinteinen rytmi, mutta useina päivinä rytmi oli kyllä erilainen. 

6 kommenttia:

 1. ihania nää sun postaukset, tykkään tosi paljon! ootko vielä ambassador ja aiotko kerätä jonnekkin pisteitä esim uuteen ja kolmanteen kielimatkaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori ensinäkin kun en oo huomannu sun kommentia! Oon vieläkin ambassador ja mulla on pisteet kasassa, mutta en oo varma meenkö minnekkään matkalle :)

   Poista
 2. ootko lähdössä ensi kesänä vielä kielikurssille/-matkalle? muutenkin sinun postaukset ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä vähän auki se tilanne :/ Kiitos paljon ♥

   Poista
 3. Huomasin Demi.fi:stä että oisit lähdössä ensi kesänä vielä kielimatkalle, minne päin oot ajatellut? Eikö sinulla tuu jo ikä vastaan tai olet jo 18 ja ensi vuonna "yli-ikäinen" kielimatkalle?Itse haluaisin lähteä, mutta tuntuu että vanhempien suostuttelu vaikeaa. Minua kiinnostaisi jenkit, mutta vanhemmat ei ainakaa siihen suostu kun matkat ovat niin kalliita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon syntynyt loppu vuodesta joten olisin 18-vuotta niin voin kyllä lähteä kielimatkalle, mikäli haluan. Saatan olla lähtemässä, mutta en ole vielä ihan varma! En tiedä sun ikää, mutta itse tein todella paljon töitä, että sain rahat kasaan. Yritä saada jotain rahoja säästettyä ja sitten muuten teet tosi paljon töitä. Myös ambassadoriksi liittyminen kannattaa! :) Lähde vaikka Eurooppaan pariksi viikoksi, se on jo paljon halvempaa.

   Poista