torstai 1. joulukuuta 2016

FLORIDAN KOTI ♥

Hups vaan! Oon ihan unohtanut tehdä postauksen meidän Floridan resortista. Eniten mua harmittaa se, että tätä ihanaa kohdetta ei enää järjestetä ja oltiin todennäköisesti viimeiset siellä ainakin hetkeen. Hartaasti toivon, että joku saisi siellä vielä kielimatkansa viettää.
1071
Meidän resort oli siis aivan rannan tuntumassa oleva hyvä hotelli. Hotellin alueella oli tenniskentät, uima-allas, kauppa, hyvät sisätilat, ranta ja ravintola. Kaikki tarvittava oli siis lähellä. 

0999 1004
Tässä parhaat palat meidän huoneesta, nimittäin isot jenkkisängyt (love) ja suuri oma kylpyhuone (love). Lisäksi huoneessa oli tv, josta näkyi kaikki maksulliset kanavat! Huoneessa oli myös jääkaappi ja pakastin, mikro, vedenkeitin ja ilmastointi. Kokonaisuudessaan siis kaikki mitä tarvitsee. 
1098 1100
Tässä kuvia sitten meidän oppilaiden vapaa-aika tiloista. Siellä oli aina yleensä, joku liideri jonka sai kiinni. Lisäksi pleikkari ja xbox sekä pingispöytä. Ehdottomasti lemppari tila, koska wifi toimi mainiosti. Lisäksi tarjolla oli aina juotavaa ja joskus myös jotain syötävää! 
1042 1050 1038 1069 1068 DSC_0940
Ulkotilat oli vaan huiput, ei pääse yli eikä ympäri. Ei saatu poistua ilman lupaa alueelta, mutta ei olisi edes tarvinnut koska alue oli niin iso ja siellä oli kaikki. Jokaiselle löytyy tekemistä ja varsinkin kun Floridassa on niin hyvä sää niin on ihana olla ulkona kokoajan. Meidät löysi aika usein poolilta, ah! ♥ 

2 kommenttia:

  1. Jos Floridan kielimatkalle lähtee ja sillä kielimatkalla yövytään isäntäperheessä, onko silti melkein samat aktiviteetit ja koulu? Kiitos, jos vastaat!!

    VastaaPoista
  2. Heippa! Ja pahoittelut että vastailen näin myöhään. Koulu- ja aktiviteettijärjestelmä on lähes samantapainen. Mutta tietenkin vaihtelua riippuu :)

    VastaaPoista