keskiviikko 7. joulukuuta 2016

FLORIDAN ILMAISIA AKTIVITEETTEJA

Moikka! Jee, lisää Florida postauksia (ja muuten kasvava matkakuume..). Ajattelin väsätä pientä infoa meidän ilmasista aktiviteeteistä. Lisää päivärytmistä voit lukea tästä ja se saattaa selkeyttää myös hieman sitä koska näitä aktiviteetteja oli.
170
FL11
1. SURFFAUS: Meidän resortilla oli siis meille varattuja surffilautoja ja niitä sai vapaasti käyttää kunhan pesi ne aina käytön jälkeen. Ja surffikurssilaiset oli aina etusijalla niihin, mutta yleensä aina aamuisin kukaan ei noita lautoja käyttänyt. Mua harmittaa, että vasta loppu matkasta mentiin surffailemaan. Se oli ihan super kovaa (ja kunnon urheilua). Ja ilmaista! Suosittelen oikeesti sitä, että kokeilee surffaamista.
185
2. PÄIVÄRETKET: Daytona Beachiin ja Miamiin. Miamin reissusta on tulossa varmaan vielä lisämateriaalia. Mutta päiväretket lähinnä toteutettiin niin että aamulla lähettiin ja yöllä resorttiin. Ja koska ne oli ilmasia niin liikuttiin koulubusseilla, mitkä nyt ei oo ihan luksusta. Kun oltiin perillä saatiin 5-8h vapaa-aikaa ja sai tehdä mitä huvittaa. EF:n matkoilla oppilaalle annetaan super paljon vastuuta, joka on tosi jees! Ainakun oli päiväretkiä sai myös jäädä myös resorttiin, mutta noi molemmat matkat oli supereita (pienistä vastoinkäymisestä huolimatta) FL15
3. S'MORES: Aina välillä iltasin järjestettiin elokuvailtoja (jotka oli vähän floppeja). Kaikki halusivat vaan iltasin hengailla huoneessa joten ketään ei oikeen jaksanu kattoa leffoja.. Välillä kans iltasin järjestettiin meidän ravintolan lähellä olevilla grillaustulilla s'mores:n tekohetkiä. Elikkä grilattu vaahtokarkki + suklaata + keksiä. Nam ja ilmasta ruokaa, haha! 
FL16
4. KAJAKKIREISSU: "ilmainen" maksettiin tästä kai $30. Meille kerrottii että tää on ihan huikee aktiviteetti että kaikista paras joten oletettiin kai sitten vähän liikaa. Mun mielestä oli kuitenkin ihan siistireissu ja jälkeenpäin menisin myös toisen kerran! Mentiin siis kolme yhteen kajakkiin ja saatiin meloa tuolla vedessä ja sitten se vesi "loisti".
FL10
5. RULLALUISTELU: Päästiin oikeen todelliseen jenkkityyliin rullaluistelemaan ja se oli kyl super hauskaa. Täysin ilmainen reissu ja lisäksi paikalla sai ilmasta pitsaa. Paikalla soi musiikki ja pystyttiin pitämään hauskaa liikkuen. Kivaa :)
FL9
5. SHOPPAILU: Kaikki shoppailureissut oli aina ilmaisia. Käytiin monessa eri ostoskeskuksessa ja sitten pari kertaa outleteissa. Outlet on kyllä niin rakkaus. Kannattaa säästää rahaa sinne, koska siellä on todellakin kaikki merkit paljon halvemmalla. Esimerkiksi Converset on n. 30€ ja Niken lenkkarit 70€. 
FL36
6. SUPPAUS: Hinta taisi olla $20, eli melkeinpä kuin ilmainen. Päästiin lähistölle suppailemaan eli laudan päällä seisonta melomista. Meille sanottiin, että perillä voi nähdä manaatteja ja delfiinejä. Toinen ryhmä näki molempia ja me nähtiin vain manaatteja. Mut toi reissu oli ihan huikee, ehkä jopa paras. Ja olisin voinut olla vielä monta tuntia lisää tuolla! 
FL30
7. TAPAHTUMAT: Oltiin erilaisissa tapahtumissa ja niistä isoin oli ehkä 4th of July kun päästiin jollekkin markkina-alueelle. Ostettiin iso popcorn pussi, istuttiin alas ja katottiin ilotulitusta! Muita tapahtumia oli mm. EF olympialaiset, EF Disco/pool party, jalkapallo peli, baseball peli, mini golffaus ja kaikkea muuta. Usein saatiin vähän kans vaikuttaa aktiviteetteihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti