torstai 26. marraskuuta 2015

PÄTKÄ "MATKAPÄIVÄKIRJASTA"

0110
153
0155
154 0153
Tällä kertaa teen postausta jossa on kuvia meidän Welcome Partyista. Toisena päivänä Kaliforniassa meillä oli tämmöiset tervetulojuhlat joissa kaikkien oppilaiden perheet oli ja tietenkin liiderit. Alla oleva teksti on mun sen päiväisestä blogipostauksesta mun "oikeassa" blogissa ja ihan ensimmäisiä ajatuksia, joten nauttikaa!

" Siis nyt en voi sanoa muuta kun wau! Oon ihan rakastunut tähän paikkaan... Parin päivän jälkeen taas lisää uusia ystäviä ja lisää suunnitelmia matkan ajaksi. Kerron meidän suunnitelmia, sitten kun ne varmistuu, mutta voin sanoa ne on aivan upeita... Toisena päivänä meillä oli tervetulojuhlat rannalla. Jokaisen hostperhe toi jotain syötävää ja tarjolla oli niin terveellistä kuin epäterveellistä ruokaa. Alimassa kuvassa näkyvät hotdogit oli ihan kauheita :D Kaikki muu ruoka maistui kuitenkin tosi hyvin. Rakastan sitä kun täällä voi jutella englantia ja hostperhekkin kehuu kokoajan meidän puhetta. Nyt kuitenkin jatketaan ihania päiviä täällä ja nautitaan jokaisesta hetkestä :-) "

Aivan huikeeta kun on oikeesti kirjotellut jonnekkin matkanaikaisia fiiliksiä. Ajattelin että kirjoittelen myös käsin matkapäiväkirjaa, mutta arvatkaa vaan tuliko siitä mitään - no ei tietenkään. Tää teksti saa kuitenkin ihan tunteet pintaan ja muistot siitä kuinka lokit vei mun ja Ancen ruoat, eikä oltu vielä kunnolla tutustuttu Miaan. Oltiin vaan kaikki iloisia, koska meidän unelmat tuli toteen ja oltiin Kaliforniassa ♥

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä aivan ihana blogi! Auttaa tosi paljon, kun itse olen nyt keräämässä pisteitä Kalifornian kielimatkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tsemppiä sulle pisteiden keruuseen :) Kalifornia on aivan ihana kohde, tuut rakastumaan 😍

      Poista