maanantai 23. toukokuuta 2016

RIO DE JANEIROON?!

23.5.2016 14:41
Soittelin just toista puhelua kun huomaan, että joku muu yrittää soittaa mulle ja se on EF. Valitettavasti en voi puheluun vastata, mutta ajattelin että jos heillä on tärkeää asiaa soittavat he myöhemmin uudestaan ja rupesin tekemään koulujuttuja.

14:55 
Puhelin soi uudestaan. Siellä soittaa Julia meidän iloinen ambassador vastaava ja kyselee kuulumisia. Ajattelin, että Julialla on jotain ambassador juttuja tai matka-asioita. Vastaan kuitenkin, että ihan hyvää, mutta stressaa koulujutut kun koeviikkokin tulossa. Sitten Julia sanoo, että hänellä on asiaa joka varmasti tekee mieleni pirteämmäksi.

"Osallistuit siihen EF Challenge kilpailuun"
" Joo-o.."
"No nyt on käynyt niin, että olet voittanut ja lähdet Rioon"

Eihän multa lähtenyt sanoja sen jälkeen enää suusta vaan rupesin heti itkemään. Harvemmin itken onnesta, mutta oltiin tehty aika paljon sen videon eteen, joten tuli aivan ihana olo! Tässä postauksessa kerroin itse projektista hieman enemmän. Toteutin sen tosiaan Siltalopin kanssa yhteistyössä ja he kuvasivat minulle aika mahtavan videon.

Eihän sitä oikeen itsekkään ymmärrä, että oon oikeasti lähdössä Brasiliaan, Rio De Janeiroon tapaamaan muita kilpailun voittaneita. Lisätietoja mulle tulee hieman myöhemmin, mutta elokuussa suunnaksi Rio De Janeiro. Reissusta tulee hieman jännittävä kun kaikki lennot ovat aivan yksin... Tästä tulee varmasti kuitenkin aivan uskomaton ja uudenlainen kokemus mulle. Ylempänä vielä voitto video! 

10 kommenttia:

 1. Apua, onneee toosi paljon!! Toi video oli sika hyvä😄

  VastaaPoista
 2. Vau, onnea hirveesti!! :)
  PS. Kivan videon teit :D

  VastaaPoista
 3. Onnee ihan superisti! Oon niin onnellinen sun puolesta, koska susta näkee, että nautit tästä hommasta ihan oikeesti. :)

  VastaaPoista
 4. OMG ihan sika siistiä, pidä super hauskaa sitten Riossa. Tosi hienon videon teit ja ansaitsit kyllä voittaa!

  VastaaPoista